Одеський технічний коледж

Одеської національної академії харчових технологій

<<< Новости

19 листопада 2016

17.11.2016 року в Одеському технічному коледжі ОНАХТ на комісії спецтехнологій пройшла Науково-теоретична конференція з темою «Іноваційні технології в харчових галузях». В рамках конференції студентами третього та четвертого курсів технологічного відділення ОТК ОНАХТ були представлені доповіді на такі теми, як: застосування харчових добавок, підсолоджувачів та цукрозамінників в харчовій галузі, застосування пюре гарбуза при виробництві мармеладу, практичні аспекти впровадження системи НАССР на хлібопекарних підприємствах, нові види шоколадних виробів тощо.

На конференцію завітали гості з Одеської національної академії харчових технологій, а саме: директор Навчально-наукового Технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова, к.т.н., доцент Солоницька І.В., к.т.н., доцент кафедри «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» Коркач А.В. та магістранти академії Ткаченко Наталія та Бомбик Юлія. Студенти ОНАХТ мали можливість виступити з доповідями на тему «використання різних видів борошна в технології відкладеного випікання» та «Заварний житньо-пшеничний хліб з використанням продуктів переробки круп’яних культур».

Всі студенти, які приймали участь в конференції гідно виступили та представили презентації свої доповідей.