Одеський технічний коледж

Одеської національної академії харчових технологій

<<< Новости

07 листопада 2016


Комісія товарознавства Одеського технічного коледжу Одеської національної академії харчових технологій у 2016-17 н.р. продовжує активно працювати не тільки над навчальним процесом, але й проводить безліч виховних та культурних заходів. Особливо насиченим став жовтень місяць, протягом якого комісія товарознавства провела професійний конкурс „Кращі товарознавці-2016” в актовому залі та конкурс „Кухня країн світу” в гуртожитку.

У конкурсі „Кращі товарознавці”, який відбувся 26 жовтня, прийняли участь студенти випускних груп 3ТТ-17 та 3ТК-25 (класний керівник: І.А. Мартиросян). Атмосфера в залі, де велась боротьба між жіночою та чоловічою половинами груп, незважаючи на інтригу, була теплою та дружньою. Конкурси мали професійний та розважальний характер. Учасники показали високий рівень теоретичних та практичних знань, що не змогла не відмітити вельмишановний гість у складі жури – декан факультету технологій харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертиза і товарознавства Пронькіна Ксенія Володимирівна. За результатами конкурсу перемогу отримала чоловіча команда. Всі учасники залишились задоволеними та із солодкими призами.

Не менш цікаво та весело пройшов конкурс „Кухні країн світу” у гуртожитку Одеського технічного коледжу, де приймали участь представники 3 груп економічного відділення: 3ТТ-17/ТК-25, 3МД-01 та 2ТТ-18, які представляли кухні обраних країн. Атмосфера була по-домашньому тепла та весела. Учасники груп знайомили гостей та жури з особливостями кухні різних країн, сервірували столи за національним стилем цих країн і презентували відповідні блюда. Конкурс також містив інтелектуальний характер, де учасники змагались за кращі знання з продуктів харування. Багато корисного під час конкурсу дізнались і глядачі, для яких організатори підготували цікаві відеоматеріали під назвою „Грамотний споживач”. Журі відмітило високий рівень підготовки всіх учасників, зокрема студентки групи 3ТТ-17 Каракаш Діани. Всі учасники були нагороджені призами: група 3ТТ-17/ТК-25 отримала грамоту „Найкращі господині”, гр. 3ОД-01 – „Якість смаку” і група 2ТТ-18 отримала звання – „Вишуканий смак”. Всі учасники та гості побажали успіхів у творчому розвитку подібних конкурсів, що надихнуло комісію товарознавства на подальшу роботу в цьому напрямку.